Wilt u graag sponsoren?

BE PART OF IT  !

Beste Partner,
Beste Ondernemer,
Beste Voetballiefhebber,

Wij hebben het genoegen de sponsorbrochure van SKL Doorslaar voor het seizoen 2023-2024 aan u voor te stellen.

Voor het nieuwe seizoen (2023-2024), staat de club voor drie grote uitdagingen:

  • Onze jeugdwerking biedt sedert meerdere jaren een gediversifieerde opleiding aan, op zowel gewestelijk als provinciaal niveau. Meer dan 300 jeugdspelertjes zullen elke week het beste van zichzelf geven op trainingen en wedstrijden. Onze uitdaging hierin is om deze de komende jaren nog uit te breiden en te verbeteren
  • Voor het eerst in de geschiedenis van onze club hebben we 2 jaar geleden het IP-label behaald. Dit houdt in dat we sindsdien nationaal voetbal hebben kunnen aanbieden. Samen met ons Inter-provinciaal opleidingslabel wordt er ook verder gewerkt aan de realisatie van onze nieuwe kleedkamers en is onze bouwvergunning een feit!
  • Ons eerste elftal zal in alle waarschijnlijkheid opnieuw aantreden in 1e provinciale reeks Oost-Vlaanderen, met als doelstelling het behoud te verzekeren.

De goede werking van de club is sterk afhankelijk van de inzet, het enthousiasme en de bijdrage van heel veel mensen en bedrijven. We zijn dan ook trots dat we bij SKL Doorslaar kunnen rekenen op de inzet van velen en betuigen graag onze dank aan:

  • De spelers voor hun inzet op en naast het veld
  • De ouders, familie en supporters voor hun enthousiasme en steun
  • De trainers, afgevaardigden en alle andere vrijwilligers om de club te laten draaien
  • De sponsors om mee te helpen aan de uitbouw van de club
  • Het bestuur om dit alles in goede banen te leiden

Een goed werkende vereniging heeft heel wat te bieden aan onze maatschappij. Er dienen echter frequent nieuwe investering te gebeuren (infrastructuur, uitrustingen, materiaal…). Naast de inkomsten uit het inschrijvingsgeld, activiteiten en de kantine, zijn we als club dan ook sterk afhankelijk van onze sponsors.

Het is dan ook met een grote dank bij voorbaat dat we u de volgende sponsorformules voorstellen. U steunt niet zomaar een club, maar vooral heel veel kinderen en hun familie!

Met sportieve groeten,

Het SKLD bestuur.

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact op met de verantwoordelijke voor de sponsoring: Alain Quintelier.