Info transfers

DIGITAAL ONTSLAG

T.e.m. 30 april 2020

Net als vorig seizoen is het vanaf vandaag opnieuw mogelijk om het ontslag bij decreet in te dienen op de website, zonder aangetekende zending en zonder zich daarvoor naar de club te moeten verplaatsen.

Je hebt enkel een identiteitskaart of kids-ID, een kaartlezer en een gsm-nummer van de speler of de ouder nodig. Het is dus niet meer nodig om een aangetekende zending te doen naar Voetbal Vlaanderen – dienst aansluitingen KBVB en de huidige club. De club die men verlaat, wordt automatisch ingelicht.

Indien de speler minderjarig is, moet de identiteitskaart of kids-ID van de speler worden uitgelezen. Wij vragen vervolgens de naam en het Gsm-nummer van een ouder die dan kan tekenen.

Indien dit digitaal niet zou lukken, wordt ook een handgeschreven brief aanvaard (met handtekening speler of, voor minderjarigen, de wettige vertegenwoordiger). Het is belangrijk dat deze brief ten laatste op 30 april aangetekend opgestuurd wordt naar de KBVB én naar de huidige club.

Adres KBVB:
Dienst aansluitingen KBVB                      
Houba De Strooperlaan  145
1020 Brussel                 

Indien er toch nog vragen of problemen zouden zijn, twijfel dan niet om ons te contacteren!

HERAANSLUITING VANOP AFSTAND

Ook de heraansluiting kan vanop afstand gebeuren. Het volstaat om een foto of scan van de identiteitskaart door te sturen naar de club.

De aansluitingen kunnen gebeuren vanaf heden.

Wil je na april nog veranderen van club, dan heb je het akkoord nodig van je huidige club.

Bron: https://www.voetbalvlaanderen.be/nieuws/periode-van-de-vrijheidsaanvraag-blijft-tussen-1-tot-30-april-2020