Keepers SKLD

Nieuws

Pannenkoekenslag

WELDRA MEER INFO

VIP

Het voetbalseizoen is ondertussen al enkele wedstrijden ver, dus wordt het tijd om jullie te verwennen op één van onze fel gesmaakte VIP-dagen.
Na een aperitief, gevolgd door een lekkere maaltijd en dessert met aangepaste wijnen, kan er nadien genoten worden van een spannende voetbalwedstrijd.
WELDRA MEER INFO

SKLD biedt vanaf volgende seizoen PROVINCIAAL voetbal aan

Vanaf volgend seizoen (2016-2017) zal het provinciaal jeugdvoetbal in Lokeren fors uitgebreid worden met maar liefst 10 ploegen. SK Lokeren Doorslaar zal naast het bestaande gewestelijk jeugdvoetbal, ook provinciaal voetbal gaat aanbieden vanaf volgend seizoen.

Ex-Speler van SKLD behaald zijn eerste jeugdselectie Rode Duivels!

Met enige trots kan ik jullie melden dat Xander Lanssens geselecteerd is voor het volgende duel van de Rode Duivels U15. We willen hem in de eerste plaats feliciteren met deze mijlpaal en duimen dat er nog vele mogen volgen!.

SKLD werkt aan Sporten met een gerust hart

Sporten is gezond. Intensief sporten vergt echter veel van je lichaam, met af en toe letsels tot gevolg. Soms gaat het echter grondig mis. Omdat SKLD proactieve zich hierop wilt voorbereiden organiseert het op 7 december een opleidingen Reanimeren en defibrilleren voor al zijn trainers/delegees i.s.m. Rode Kruis Vlaanderen.

Staf

Alain De Kegel

  • 0499/22.43.59