Keepers SKLD

Nieuws

De werken skippen? LET OP Doorslaardam onderbroken

Training of match op Doorslaar: Vertrek goed op tijd, want vanaf nu zal onze club voor een hele tijd niet bereikbaar zijn via de Doorslaardam. Op het bijgevoegde plannetje zien jullie hoe onze club het makkelijkst bereikbaar is.

Pannenkoekenslag

WELDRA MEER INFO

VIP

Het voetbalseizoen is ondertussen al enkele wedstrijden ver, dus wordt het tijd om jullie te verwennen op één van onze fel gesmaakte VIP-dagen.
Na een aperitief, gevolgd door een lekkere maaltijd en dessert met aangepaste wijnen, kan er nadien genoten worden van een spannende voetbalwedstrijd.
WELDRA MEER INFO

SKLD biedt vanaf volgende seizoen PROVINCIAAL voetbal aan

Vanaf volgend seizoen (2016-2017) zal het provinciaal jeugdvoetbal in Lokeren fors uitgebreid worden met maar liefst 10 ploegen. SK Lokeren Doorslaar zal naast het bestaande gewestelijk jeugdvoetbal, ook provinciaal voetbal gaat aanbieden vanaf volgend seizoen.

Ex-Speler van SKLD behaald zijn eerste jeugdselectie Rode Duivels!

Met enige trots kan ik jullie melden dat Xander Lanssens geselecteerd is voor het volgende duel van de Rode Duivels U15. We willen hem in de eerste plaats feliciteren met deze mijlpaal en duimen dat er nog vele mogen volgen!.

Staf

Alain De Kegel

  • 0499/22.43.59